Изработка на мебели RGI Пловдив

Изработка на мебели по поръчка

Фирма RGI Group е специализирана в изработването на различни видове мебели по поръчка в Пловдив и областта. За кратко време успяхме да се наложим в тази сфера с качествените си мебели на достъпни цени и кратки срокове на изпълнение. Можете да разчитате на нас за изработка на мебел по Ваш проект и по Ваш вкус.

Консултациите с нашите проектанти по отношение на дизайна, който сте си избрали, са изцяло безплатни! А реализирането на проекта се извършва с висококачествен материал от ПДЧ и МДФ плоскости на водещите дистрибутори в бранша.

Предлагаме изработка на кухненско обзавеждане, мебели за хол, спални, гардероби, секции, цялостно обзавеждане за детски стаи, дървени маси и столове и други мебели, хотелско,градинско или офис обзавеждане по индивидуален проект, съобразен с интериора и размера на помещението.

Безплатен оглед, взимане на размери, проектиране, доставка и монтаж на изработените от RGI Group мебели.

Изработваме съвременни кухненски модули по индивидуален проект за всеки клиент…………

Мебели за всеки от RGI Group

Заявете безплатен оглед!

*Опцията „безплатен оглед“ важи в рамките на гр. Пловдив. Независимо от локацията Ви, свържете се с нас, за да споделите идеята си за обновяване и изработка на мебели, а ние ще Ви предложим най-доброто, на което сме способни.

Scroll to Top