В и К услуги Пловдив

Ремонт на баня и В и К

Проект и изграждане на баня

Искате да внесете своя стил и дух в новия дом? RGI Group ще започне от банята. Необходимо е да споделите с нас всеки детайл, който си представяте – цветове, вид облицовка и настилка, осветление. Ние ще предложим стъпките за реализация на идеята Ви спрямо времето и бюджета Ви и ще изпълним всяка стъпка, включително и довършителните работи като монтаж на душ кабина, параван, мебели и аксесоари за баня.

Качествено обновяване на баня

Ако старата Ви баня има нужда от обновяване, RGI Group има решение и за това. Необходимо е да заявите безплатен оглед. Ние ще Ви консултираме на място относно възможностите, а също така ще вземем размери и ще изготвим проект по Ваша идея за реновирана и модерна баня напълно безплатно. Реализацията на проекта ще съобразим с Вашето време и бюджет.

Какво включва ремонтът на баня?

Услуга
Оглед – Безплатно за гр. Пловдив
Вземане на размери и проект – Безплатно
Пълна подмяна на В и К
Лепене на плочки – стенни и подови/ фаянс, теракота, гранитогрес
Замазка, шпакловане, боядисване
Изправяне на стени, влагоустойчив гиспокартон
Изграждане на праг за душ параван, кабина
Изграждане на осветление за баня
Окачен таван с вградено осветление/лунички
Монтаж на душ кабина, сифони, моноблок, мивка, огледала , батерии, вентилатор, бойлер, пералня, аксесоари и мебели за баня

Заявете безплатен оглед

*Опцията “безплатен оглед” важи в рамките на гр. Пловдив. Независимо от локацията Ви, свържете се с нас, за да споделите идеята си за ремонт, а ние ще Ви предложим най-доброто, на което сме способни.

Scroll to Top